A segítő irodalom üzenete, átbeszélve

2023.01.18. 08:00

Új beszélgetéssorozatot indít a Szertelen Ház – közben is lehet csatlakozni

Dunaújváros - Új, kifejezetten nem terápiás jellegű irodalmi-beszélgetős sorozat indul január 19-én 16 órától a Szertelen Házban, azaz az MRE Dunaújváros Drogambulancia bázisán, a Petőfi utcában.

Szabó Szabolcs

Tóth Adrienn, a Szertelen Ház munkatársa Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

A csoportfoglalkozást Tóth Adrienn, a Szertelen Ház munkatársa vezeti majd. A belépési küszöb viszonylag alacsony: józanság. 
Tóth Adriennt az indulás előtt a motivációkról, célokról kérdeztük: 
– A terveim szerint ez nem egy szigorúan vett irodalmi csoport, pláne nem egy terápiás eljárás. Egyszerűen jó lesz/lenne majd együtt beszélgetni olvasmányélményekről, és ebből kibontani olyan beszélgetéseket, amelyekből tovább építkezünk majd a mindennapokban – mondta el lapunknak Tóth Adrienn, aki hozzátette azt is, hogy a korábbi könyves, filmes foglalkozások indították el benne azt a gondolatot, hogy a január 19-én startoló közösségi találkozást kezdeményezze. 

Jelentkezés: a [email protected] e-mail-címen

– Ezek nyitott foglalkozások, bárkit szívesen látunk. E találkozások a korábbiak folyamán is remek élményekkel szolgáltak, és minden résztvevő építkezett ezekből. Bízom abban, hogy a következőkben is így lesz. Jó könyvekkel, jó témákkal készülünk. A Szertelen Ház pedig nyitottan várja a csatlakozókat. Mindenkit szívesen látunk – fogalmazott lapunknak mosolyogva Tóth Adrienn, aki remek programmal készül a tervek szerinti havi egy-egy találkozóra. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában