Kulcson

2022.05.01. 16:00

Műszaki- és fémhulladék gyűjtést szerveznek

duol.hu

2021.05.15. Elektromos hulladékgyűjtés és kirakodó vásár Kulcs Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Kulcs Községi Önkormányzat és a dunaújvárosi E-Elektra Zrt. MŰSZAKI- ÉS FÉMHULLADÉK GYŰJTÉST SZERVEZ 2022. május 14-én, 8-12 óra között.

 A Faluház mögött elhelyezett, és a Kulcs Biztonságáért Polgárőr Egyesület polgárőrei által őrzött, konténerbe MŰSZAKI- ÉS FÉMHULLADÉKOT lehet dobni. KIZÁRÓLAG A JELZETT IDŐPONTBAN!

KONTÉNERBE DOBHATÓ: Árammal vagy elemmel működő háztartási és ipari műszaki cikk: porszívó, hajszárító, számítógép, rádió, hűtő, mosógép, vasaló, akkumulátor stb. Fém hulladék: gáztűzhely, bojler, kazán, kerti grill, drót, lábos, betonvas (beton nélkül!) alumínium és réz csövek, hintaágy váz, fém garnitúra stb. 

TILOS A KONTÉNERBE DOBNI: televízió, monitor, bakelit lemez, videó kazetta, cd-lemez, zuhanykabin, bútor, olajos, festékes eszközök (rozsdás lehet) A felsorolás nem teljes, az átvételt az E-Elektra Zrt. felügyeli.
 

KÍSÉRŐ PROGRAMOK: 
• Kézműves vásár 
• Kürtös kalács 
• Fogadj örökbe egy könyvet! — könyvtári program 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában