Dunaújváros/Budapest

2022.01.13. 08:00

Ma kezdődik az Educatio kiállítás a DUE részvételével

Brousil Csaba

Fotó: Zsedrovits Enikő

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), az Oktatási Hivatal, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és a Digitális Jólét Nonprofit Kft. 2022. január 13–15. között rendezi meg a 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást – emlékeztetett az ITM keddi közleménye szerint Schanda Tamás parlamenti és stratégiai államtitkár. Kiemelte: a rendezvényen a pályaválasztás előtt állók, a továbbtanulást tervezők ismerkedhetnek meg a megújuló felsőoktatás nyújtotta lehetőségekkel – írta az MTI. 

 

A Dunaújvárosi Egyetem is részt vesz az Educatio kiállításon, hogy bemutassa képzési területeit és egyes szakjait. Minden nap 10-től 17 óráig lehet részt venni a kiállításon a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ A pavilonjában és az online térben egyaránt. Az egyetem szakjainak bemutatásán kívül még számos szakirányú továbbképzési valamint duális képzési lehetőség feltárásával és értékes ajándéktárgyakkal várnak minden érdeklődőt a DUE képviselői. Továbbá egy kiemelkedő lehetőséget biztosítanak az érdeklődő diákok számára, akiknek pályaorientációs tanácsadással is segítenek a Dunaújvárosi Egyetem standjánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában