Kincskereső

2021.05.08. 09:00

Élményprogram a biztonságos közlekedésről

A Kincskereső tagóvoda apróságai valós szituációkban, játékosan tanulhattak a szabályokról

Molnár Emese

2021.05.07. Kressz nap a Kincskereső taggóvódában Dunaújváros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Mozgalmas napokat tudhatnak maguk mögött a Kincskereső tagóvoda apróságai. Mint azt Vargáné Kovacsik Marianna, a tagóvoda vezetője elmesélte, szerdán és csütörtökön rendhagyó módon ünnepelték az anyák napját: egyesével fogadták a szülőket, így bensőségesebb hangulatban köszönthették őket, sok esetben pedig könnyekig hatódva fogadták a gyerekek ünnepségét. Pénteken újabb izgalmas nap következett. Minden évben szerveznek olyan rendezvényt a kicsiknek, amikor is a biztonság kerül a középpontba, leginkább a közlekedés. Sikerrel pályáztak a Generali Biztosító Szimba intézményi programjára. Ennek keretében Lénárd Zoltán, a Kresz-Suli oktatója érkezett hozzájuk. Bár az esős időjárás miatt nem tudtak szabadtéren lenni, a szakértő az egyik teremben rendezett be akadálypályát az ovisoknak, akik megtanulhatták, hogy adott valós közlekedési szituációban mire kell figyelniük. Lénárd Zoltán elmondta, a tervek szerint május 14-én az Aranyalma tagóvodában is megrendeznek egy ugyanilyen közlekedésbiztonsági programot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában