Elismerést kapott

2020.11.06. 10:00

Aktivátor-díj a rengeteg munkáért a szövetségtől

A Magyar Szabad­idősport Szövetség, azon belül is az európai sporthét csapata a közelmúltban értékelte az idei európai sporthéten és a kapcsolódó eseményeken való részvételt, a programokat, valamint a szervezésben, lebonyolításban kifejtett munkát.

Körmendi Erzsébet

Forrás: Shutterstock

 

Sós Judit sportreferens egyike a három díjazottnak
Fotó: amatőr

A járvány miatt most sajnos nem tarthatták meg a szokásos #BeActive Fórumot, amelyen ezt megtehették volna, így e-mailben tájékoztattak mindenkit. Sós Judit, a Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnok sportreferense is e-mail-ben értesült arról, hogy egyike annak a három szakembernek, akit a Magyar Szabadidősport Szövetség Aktivá­tor-díjban részesített. Az idei a harmadik év, amikor kiadták ezt az elismerést azoknak a szervezőknek, akik évek óta kiemelkedően aktívak az európai sporthéten, és a kommunikációra is figyelnek. Sós Judit a megnyitása óta, két és fél éve dolgozik a rácalmási sportcsarnokban, az Aktivátor-díj elismerés számára és a sportcsarnok számára egyaránt a színes programokért, nagy létszámú aktivitásért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában