Rácalmás

2020.08.12. 13:00

Felelős állattartás, adománygyűjtés

Török Tímea

Malac a Forte Állatvédelmi Egyesülettől fogadható örökbe, kapcsolattartással! Ő egy 3 éves, ivartalanított kan kutya, a név senkit nem tévesszen meg! Játékos labdás, súly- vagy kötélhúzásra is tökéletes. Egyébként tipikus akaratos kan kutya. Embereket, gyerekeket nagyon szereti. Egyedüli kutyának adjuk örökbe de pórázos sétálás szintjén élhető más kutyákkal is. Benti vagy kinti-benti tartással fogadható örökbe. Ha rálát a szomszéd kutyára akkor hajlamos veszekedni vele... Szobatiszta, oltott, féreghajtott. szívféreg negatív kutya.

Fotó: Picasa

Őrző-védő és engedelmességi kutyás bemutató, és a felelős állattartás oktatási program lesz a Forte Állatvédelmi és Kutyaiskola Egyesület, a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár és a Szurkolók az állatokért szervezésében augusztus 13-án, csütörtökön, 17 órától a művelődési ház mögötti kertben. A bemutató ideje alatt adománygyűjtés zajlik. A támogatás lehet tárgyi vagy pénzadomány, amelyet az egyesület tagjai vesznek át. A szervezők azt kérik, hogy a rendezvényre a bemutatón részt vevő kutyák mellé más állatot ne hozzanak.

Malac, a Forte Állatvédelmi Egyesülettől fogadható örökbe, kapcsolattartással!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában