szponzorált tartalom

2020.07.06. 12:07

Ezekre figyeljen beltéri ajtó vásárlásnál

Fotó: pexels.com

„Az én házam, az én váram.” Nagyon sok igazság van ebben az egyszerű kis mondásban, hiszen otthonunk egy olyan hely, ahol nem csak pihenni tudunk, de biztonságban is érezhetjük magunkat. Ahhoz, hogy lakásunk, házunk igazán komfortos lesz-e, sok mindentől függhet. A megfelelő színek, a bútorok, az elektromos berendezések és a lakáskiegészítők kiválasztása mellett arra is érdemes nagy figyelmet fordítani, hogy milyen beltéri ajtókat szereltetünk be. Egy ajtóra nem csupán térelválasztóként lehet tekinteni, hiszen számos egyéb funkcióján túl még otthonunk esztétikai látványán is javítani tudunk általa. A megfelelően megválasztott beltéri ajtók könnyen feltudják dobni az egyszerűen berendezett helyiségeket is!

Mi alapján érdemes dönteni, amikor ajtó vásárlás előtt állunk? Több szempontot is figyelembe kell vennie, amikor beltéri ajtó vásárlásra készül (forrás: Szalafa). Fontos az, hogy a kiválasztott darabok stílusukat és színjüket tekintve összhangban legyenek a helyiségekkel, egyfajta harmóniát tükrözzenek. Nagyon is sok múlhat azon, hogy melyik szín mellett döntünk az ajtók tekintetében, hiszen a sötétebb árnyalatoknál számolni kell arra pedálul, hogy jobban meg fog látszódni rajta miden apró maszat, így gyakrabban kell majd törölgetni. Még az ajtó vásárlás legelején el kel dönteni azt, hogy milyen típusú ajtókat szeretnénk, teli ajtókat, vagy inkább olyanokat, amik egy kis fényt is engednek be a szobákba.

A tervezésnél figyelembe kell venni azt is, hogyan rendezzük be a szobákat. Egy beltéri ajtónak a nyitásnál, becsukásnál mindig lesz helyigénye, így közel sem mindegy, hogy egy apróbb méretű szoba berendezését mennyire korlátozza le így az ajtó, valamint a kedvenc bútorainknak tudunk-e majd megfelelő helyet találni. Abban az esetben sem kell megijedni, ha szűkös a hely, hiszen a toló-, és harmonika ajtók erre a problémára is megoldást kínálnak. Nagyon fontos a beltéri ajtó kiválasztásánál, hogy az alapvető funkcióit, a megfelelő térelválasztást maradéktalanul megoldja. Elsősorban itt arra kell gondolni, hogy hangszigetelés szempontjából hozza a tőle elvárhatót, és ne kelljen hallani az egyik szobában pihenni vágyónak azt, hogy a másik helyiségben mi megy a tévében.

Abban az esteben, ha ön is beltéri ajtó vásárlása előtt áll, mindenképpen keresse fel a linkelt oldalon található minőségi beltéri ajtók gyártásával foglalkozó Kft-t, hiszen a hasznos tanácsok mellett megtekintheti majd a hatalmas kínálatukat is. Egyedi méretű ajtóra lenne szüksége? Náluk ez sem akadály! Legyen szó modernebb darabokról, vagy esetleg minimál stílusú ajtókról, náluk egész biztos tud majd olyat választani, ami megfelelő lesz az otthona számra. Bármilyen kérdés merülne fel önben, keresse bizalommal az oldalon megtalálható elérhetőségek bármelyikén a munkatársaikat, akik készségesen fognak az ön rendelkezésére állni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában