vírushelyzet

2020.07.16. 07:30

Az első csatát megnyertük

Török Tímea

Lausanne, 2020. július 6. Védõmaszkos utasok a lausanne-i metrón 2020. július 6-án. Svájcban a mai naptól minden 12 évesnél idõsebb utasnak kötelezõ a védõmaszk viselete a tömegközlekedési jármûveken. MTI/AP/Keystone/Laurent Gillieron

Forrás: MTI/AP/Keystone

Fotó: Laurent Gillieron

Olyan jó volt, az elmúlt hónapban szinte semmit sem lehetett a koronavírus-járványról hallani kicsiny hazánkban, gyakorlatilag megszűnt a pandémia számunkra. De sajnos ismét aggasztó hírek érkeznek a környező országok fertőződöttségi adatairól. Ezért a kormány, mint a közlekedési lámpák esetén, három színnel jelölte a környező államokat veszélyesség szerint, megakadályozva ezzel, hogy a fertőzést külföldről behurcolják az országunkba. Magyarország az első csatát megnyerte a vírussal szemben. Végre utazhatunk, nyaralhatunk, élvezhetjük a nyarat. Csak remélni tudom, hogy ha lesz második hullám, azt is sikeresen leküzdjük.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában