hálásan, örömmel és köszönettel

2020.06.23. 08:00

Adományozás a rászoruló családoknak Perkátán

Virág Györgyné a katolikus egyházközség Kisboldogasszony Alapítványának kuratóriumi elnöke számolt be arról, hogy péntek délelőtt 10-11 óra között élelmiszer csomagosztás zajlott a perkátai templomnál, ahol 65 család vagy egyedülálló rászoruló részesült csomagban.

duol.hu

Fotó: perkata.hu

A település honlapja szerint Mindenki nagyon hálásan, örömmel és köszönettel fogadta a csomagokat. Adományozók: Horváth-team, Kaszáné Bálizs Ilonka, Kovács Ferenc gépészvállalkozó és még néhány perkátai magánszemély adományozó, illetve a Kisboldogasszony Alapítvány és Perkátáért Közalapítvány. A termékek nagy részét biztosította Vadász Ildikó magánvállalkozó, az egyházközség köszöni neki is és minden adományozónak, illetve a segítőknek is. Az osztásban és szállításban résztvevők: Baráth Valéria, Toldi János, Pavlicsek Györgyné, Kőszegi Györgyné, Virág Györgyné, Viczkó István és Viczkó Vilmos. Ezzel egy időben az egyházközség Karitász szervezete a plébánián, ruhaadományt osztott bárkinek, aki megjelent, amelyet néhányan kisebb összeggel támogattak.

Jó volt a résztvevőknek, az adományozottaknak és adományozóknak ez a mai nap! – Összegez a perkata.hu.

Fotó: perkata.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában