írásban kell bejelenteni

2020.04.15. 15:00

Vége a fűtési idénynek, mit tegyünk ha fázunk?

Az áprilisi ­nyár után kissé lehűlt az idő. De a fűtési idény a törvény előírásainak megfelelően minden év október 15. napjától a következő év április 15. napjáig tart, ahogy a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- és Hőszolgáltató Kft. weboldalán olvasható.

Török Tímea

Forrás: pixabay

Fotó: illusztráció

A fűtési szezont követően a fogyasztók igényelhetik a további fűtésszolgáltatást, vagyis a pótfűtést, amelyet minden esetben a felhasználói közösség közös képviselője útján, írásban kell bejelenteni. A fűtés kért időpontja előtt minimum 24 órával kell az igénybejelentést a szolgáltatóhoz eljuttatni. Azonban a szolgáltatónak az a kérése, hogy ha a fűtést 2020. április 15. után folytatólagosan kérik, a leállást megelőzően juttassák el kérelmüket a lakóközösség képviselőjén keresztül a társasághoz.

Mint írják a vállalat információs portálján, az első pótfűtésigénylés díjmentes, minden további újbóli igénylést a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- és Hőszolgáltató Kft. árszabályzatában meghatározott díjak alapján kell majd a pótfűtés szolgáltatását igénylőknek kifizetniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában