Szép szavakkal és dallal

2020.03.10. 11:30

A lányok, asszonyok megédesítik, könnyebbé teszik az ünnepeket és a hétköznapokat

Ahogy az ország számos településén, Mezőfalván is ünnepélyes keretek között köszöntötték a hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából.

Horváth László

Csonka András színművész szórakoztatta a résztvevőket

Március 8-án a Kiss Kálmán Művelődési Házban Márok Csaba polgármester fejezte ki nagyrabecsülését a sok csodálatosért és szépért, amit a nőktől kapnak a férfiak, a család, a társadalom. Kiemelte, hogy a nők jelenléte, szeretete már egészen kisgyerek korunk óta ott van az életünkben. Megédesítik, könnyebbé teszik ünnep- és hétköznapjainkat. Megoldást találnak a lehetetlennek tűnő dolgokra is. –

Márok Csaba polgármester köszöntötte a lányokat, asszonyokat
Fotó: Horváth László

Köszönet a nőknek, hogy társaink vagytok az év minden napján, hogy nevelitek gyerekeinket, főztök, mostok ránk, szép, tiszta, otthonos környezetben élhetünk, mindenben számíthatunk rátok. Köszönjük a sok-sok boldog órát, és hogy vagytok nekünk – zárta a legfontosabb jellemzők felsorolásával az ünnepi köszöntőt a férfitársak nevében a polgármester.

Csonka András színművész szórakoztatta a résztvevőket

A folytatásban Csonka András színművész, énekes szórakoztatta a megjelenteket. A régi és népszerű slágerek méltán vívták ki a közönség tapsban megnyilvánuló szimpátiáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában