Vajon mi mindent lehet megtudni egy fotóból?

2020.01.19. 17:00

Árulkodó profilképek

mw

Mindig a párjával

Akinek a saját képe helyett egy párjával közös fotó szerepel a közösségi oldalain, azt nem túl nehéz megfejteni: ő az, akinek folyton szüksége van a társa közelségére. Mindent az aktuális párjával csinál, és fontosnak érzi, hogy ezt az ismerőseinek is megmutassa.

Csak a természet…

Akinek egy szép virágos rét, egy lélegzetelállító hegység vagy egy csodás tengerpart a profilképe, az vagy félénk, és nem szeret a középpontban lenni, vagy nyitott minden kalandra, amit elébe sodor az élet.

Személyiségünkről sok mindent elárul, kivel pózolunk a közösségi oldalakon
Fotó: Shutterstock

Rajta van… – de mégsem

Ha valaki egy olyan fotóval van jelen a közösségi oldalakon, amelyen látszik ugyan az arca, de nem pontosan kivehető, esetleg grimaszol rajta, akkor ő egy nyitott, kreatív és fantáziadús ember, aki semmiképpen sem akar megfelelni a környezetének.

Műtermi remek

Akinek a profilképe pontosan beállított, a legjobb szögből elkapott, az az élet minden területén precíz, kimondottan tervezgető típus. Megfontolja a lépéseit, óvatosan bánik az emberekkel, a helyzetekkel, emiatt viszont nehezen enged közel magához bárkit is.

Kell egy kis őrület!

Biztos futott már bele olyan ismerősbe a közösségi oldalakon, akinek a profilképe csak úgy vibrál, nagyon színes, vagy sportolás közben mutatja a felhasználót. Nos, az illető rendkívül impulzív ember, aki szeretne minél több mindent a nagyvilág elé tárni az életéből.

Buli az élet

Aki nem egyedül van a profilképén, hanem egy egész társasággal, esetleg a családdal, az nem akarja túl komolyan venni az életet. Számára az a fontos, hogy a szerettei körében lehessen, az nem érdekli, hogy mit gondol róla a tágabb környezete.

Semmiség!

Ha valaki nem használ profilképet, az arról árulkodhat, hogy az illető nincs megelégedve magával, vagy pedig jobban szeret a háttérben meghúzódni. De természetesen az is előfordulhat, hogy rendkívül bizalmatlan, és nem akarja, hogy az egész világ tudja, ki van az adott profilkép mögött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában