Bősze Ádám

2019.12.30. 09:00

Bő szekunddal jön a stand up-os

A sokak által várt zenei stand up-os, a Bartók Rádió munkatársa, a nagy sikerű Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató műsorvezetője, Bősze Ádám Dunaújvárosba látogat, ahol a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza ad helyet „Bő Szekund” című előadásának január 10-én 19 órai kezdettel.

Balla Tibor

Fotó: szekesfehervar.hu

Ez már Bősze Ádám második zenei stand upja. Az új évad címe „bő szekund”. Ez utal a második előadásra, egy zenei szakkifejezésre, de az előadóra is, illetve egy, az esten elhangzó jelenet slusszpoénjára egyaránt. Ez alkalommal fanyar, gyakran szarkasztikus humorú, ám mindvégig kultúrált, elsősorban a klasszikus zene történetéből válogatott sztorikból álló, de közérthető, nem kizárólag a „keményvonalas” zenehallgatók által élvezhető stand up estet kap a közönség. Az április 26-án a MOMKultban megtartott premiert telt ház várta, az eseményt számos vidéki nagyváros befogadta, angol nyelvű változata pedig az Edinburgh-i Fringe Fesztiválon debütál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában