felelős szexuális magatartás

2019.11.30. 08:00

A széchenyis diákok nyertek

A Fejér Megyei Kormányhivatal idén már hetedik alkalommal hirdetett vetélkedőt Döntésünk a jövőnk! címmel Fejér megyei középiskolás diákok számára, a felelős szexuális magatartás témakörében.

Török Tímea

Fotó: pixabay

A prevenciós versenysorozatra 6 városból 11 iskola 29 csapata jelentkezett, köztük a Széchenyi István Gimnáziumból két csapat is. Minden évben kapnak a versenyzők egy gondolatindító témát. Ez három fordulón keresztül – amelynek része a plakátkészítés, az online tudásfelmérés, valamint a döntő, a témához kapcsolódó alkotás készítése volt – végigkísérte a diákokat. A lexikális tudást és kreativitást egyaránt igénylő megmérettetések során olyan plakátok készültek, amelyeket a székesfehérvári buszpályaudvar várótermében kiállítottak már, de az alkotásokból vándorkiállítás készül majd, ami városunkban is megtekinthető lesz.

A próbatételek utolsó fordulója november 28-án volt Székesfehérváron, ahol a két városi csapatunk remekül szerepelt. Az egyik csapat első, a másik pedig hetedik helyezést ért el. A nagyszerű hírt a dunaújvárosi gyerekek teljesítményéről a felkészítő tanáruktól, Kanálné Katona Edittől kaptuk. A gyerekek és tanáruk is köszöni minden kedves olvasónak a szurkolást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában