zenészbál

2018.12.26. 15:00

A zenészek szezon után báloznak

Tekintettel az előző évek sikerére, ismét megrendezik a dunaújvárosi zenészbált, amelyre a város és környékének településein kívül még az alföldi régióból is várnak fellépőket.

Fotó: pixabay

A Dózsa iskola tornatermében gyűlnek össze a muzsikusok és barátaik január 26-án, hogy bemutassák tudásukat – és egyben egy kellemes este erejéig szórakoztassák is egymást.

A műsorban fellép a Szabó duó (Szabó Gábor és Szabó Attila), a mulatós zene terén már nevet elért Partyzans Band és Csuka Kálmán, továbbá Klemen Tamás és Dézsi József, a Montana zenekar, amely lassan negyedszázada muzsikál, bemutatkozik a mindössze 16 esztendős Sipos Dávid, akinek pályafutását muzsikustársai ezzel a megmutatkozási lehetőséggel egyengetik, és hallhatja a közönség a szakma ikonjának számító Bóka Jánost és Bendzsit, akik már tavaly túl voltak az ötszázadik fellépésükön.

A 3. Dunaújvárosi Zenészbált Kulcsár Ádám és barátai szervezik, abban a reményben, hogy bemutathatják másoknak is felkészültségüket, miközben – az egész évi szezon után – ők maguk is jól szórakoznak majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában