Előadások, tanácsadások és szűrések

2018.04.13. 07:30

Egészségnapot tartanak Nagyvenyimen szombat délután

Tavaszi egészségnapot szerveznek Nagyvenyimen szombaton, délután kettő és öt óra között a művelődési ház nagytermében és az iskola aulájában.

Tóth Alexandra

Az egészségmegóvás iránt érdeklődők előadást hallhatnak a szétnyílt hasizomról Horváth Zsuzsától, valamint szemléletváltó beszélgetés lesz a mellrákról Berg Évával és Pinkfintiyvel. Dr. Pásztor László az egészségmegőrzéssel kapcsolatban ad majd hasznos információkat és tanácsokat. Az eseményen lehetőség lesz egészségügyi szűréseken részt venni: vérnyomás-, vércukorszint-, koleszterinszint-, testsúly-, testzsírszázalék-, váz­izomszázalék-mérés, testtömegindex-számítás, csontsűrűségmérés, hallásvizsgálat, mela­nómaszűrés és négy végtagos vérnyomásmérés is szerepel a lehetőségek között. Emellett életmódtanácsadással, a cukorbetegség felismeréséről és az emlő vizsgálatának fontosságáról szóló beszélgetésekkel készülnek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában