líra

2020.12.27. 18:59

Több mint 70 ezer nézőt vonzott a karácsonyi verses online kívánságműsor

A műsorban Lutter Imre versművész mellett Molnár Ferenc Caramel, a Kávészünet zenekar és Gerendás Péter is közreműködött.

Békéscsaba, 2016. június 26. Gerendás Péter Liszt Ferenc-díjas elõadómûvész az új békéscsabai holokauszt-emlékmû átadásán 2016. június 26-án. Az emlékfalat az áldozatul esett Békés megyeiek deportálásának 72. évfordulója alkalmából avatták fel. MTI Fotó: Lehoczky Péter

Forrás: MTI

Fotó: Lehoczky Péter

Több mint 70 ezer nézőt vonzott Lutter Imre, a Magyar Versmondók Egyesülete elnöke által tartott verses online karácsonyi kívánságműsor, amelyben egyebek mellett Shakespeare, Dickens, Ady Endre, Kosztolányi Dezső, Tóth Árpád, Weöres Sándor művei hangzottak el.

A Küldj egy verset ajándékba szeretteidnek elnevezésű kívánságműsorban a Facebook-on kérhettek szenteste verseket szeretteiknek, családtagjainak az érdeklődők – olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

A műsorban Lutter Imre versművész mellett Molnár Ferenc Caramel, a Kávészünet zenekar és Gerendás Péter is közreműködött. Az érdeklődőknek 24 órán át volt lehetőségük verseket, zsoltárokat küldeni.

A 70 perces műsorban egyebek mellett Victor Hugo, Juhász Gyula, József Attila, Nagy Gáspár, Kosztolányi Dezső, Nagy László, Szabó Lőrinc, Reményik Sándor, Kondor Béla, Bella István, Buda Ferenc, Lackfi János, Szabó T. Anna, Aranyosi Ervin, Sohonyai Attila és Molnár József versei hangzottak el.

Borítókép: Gerendás Péter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában