Bulvár-celeb

2022.12.09. 06:05

Kiderült, ki gondoskodik Kóbor János lányáról

Kóbor János lányára nagyon odafigyel a keresztapja, aki igyekszik kitölteni az édesapja halála okozta űrt.

Forrás: Instagram

Kóbor János halálával Trunkos Andrásra hárult az a feladat, hogy megpróbálja – akárcsak részlegesen is – betölteni a zenész által hagyott hatalmas űrt.

– Egy éve nyáron történt, hogy Meckyvel leültünk beszélgetni, és egyik pillanatban azt kérte tőlem, hogy ha vele bármi történne, vigyázzak Lénára

– kezdte a Borsnak Trunkos András.

 

– Nyilvánvalóan nem tudok az apja helyett apja lenni, de amennyiben a mindennapokban segítségre van szüksége, ha bármi kérdése van, bármikor fordulhat hozzám. Ezt ő tudja is. Hetente beszélünk. Felhív, elmondja, mi bántja, és én megpróbálok neki segíteni 

 

– mesélte.

– Már Mecky halála előtt is egész jóban voltunk és szerettük egymást, de mostanra sokkal szorosabbá vált a viszonyunk. Esküszöm, úgy szeretem ezt a kislányt, mintha a sajátom lenne, csak vannak dolgok, amikben nem én tudok neki segíteni. Szerencséje, hogy egy nagyon határozott gyermek és erős édesanyja van. Zsókának, az édesanyjának sem könnyű. Léna egyedül maradt és ráadásul teljesen mások az elvárások egy átlagos középiskolás lánytól, mint Kóbor János lányától. Én úgy érzem, hogy nekem az a dolgom, hogy megkönnyítsem neki a gyászt, amennyire csak lehet – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában