Foci

2015.06.21. 19:15

Fehér Zsoltnak egy kérése volt: minél többet edzhessenek

Dunaújváros - Már nem csak pletyka, igaz a hír. Új vezetőedzője van a Dunaferr-DF-Renalpin FC csapatának. Fehér Zsolt, más néven Papa olyan koncepciót és olyan ajánlatot kapott a dunaújvárosi klub. vezetőitől, aminek nem tudott ellenállni.

Gróf András

A dunaújvárosi csapat a közelmúltban befejeződött első osztályú bajnokságban újoncként remekelt, hiszen az ötödik helyen végzett. A szakvezető tehát egy feltörekvő együttest vehet át. Fehér Zsolt az újvárosi klub irányítása mellett a különböző szintű futsal válogatottaknál is fontos szerepet tölt be.

- Megmaradnak ezek a szerepkörök is?

- Bízom benne. Néhány hónap múlva nagyon fontos Eb-selejtező következik. Azt az akadályt le akarjuk küzdeni, mert akkor az MLSZ-ben nem inoghat meg a bizalom, láthatják, a válogatottal jó felé tartunk, és folytathatjuk a munkánkat. Az Eb play off után a vb-selejtező következik. Bízom benne, hogy egy szerencsés sorsolás után mindkét kontinentális kupán részt tudunk venni.

- Ránézésre kőkemény, könyörtelen edzőnek látszik -

- Nem vagyok jó fej . A viccet félretéve: többen megosztó személyiségnek tartanak, ezt nem így gondolom. Mindenkivel próbálom megtalálni a közös hangot, és ez így lesz Dunaújvárosban is. Több klubnál dolgoztam, és mindenütt egy dolog motivált igazán, a munka. Ezt szeretném itt is megvalósítani, minél többet dolgozni. Az újvárosi együttes a most véget ért szezonban újoncként olyan szép eredményt ért el, amire az egész sportág elismerően kapta fel a fejét. Szeretném ezt az eredményt túlszárnyalni, a negyedik vagy akár a harmadik helyre is behozni ezt a csapatot.

- Mi kell ehhez az eredményhez?

- Dolgozni kell. Amikor megkerestek a dunaújvárosi vezetők, Budavári és Zemankó urak, akkor elmondtam nekik, hogy nagyon szívesen jövök, nagyon szeretnék velük közösen dolgozni. Egyetlen dolgot kértem, mégpedig azt, hogy hetente minimum négy edzésre biztosítsanak lehetőséget, mert csak úgy születhet majd meg a jó eredmény. Ez úgy néz ki, megvalósulhat, ezért is vagyok itt. Nagyon sokat fogunk edzeni és a csapat fejlődni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!