Foci

2013.10.23. 21:39

Bajnokok Ligája - Szerdai eredmények (videókkal frissítve)

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei harmadik fordulójának szerdai eredményei.

MTI

Klasszisteljesítményektől hemzsegett a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapja, mely után szomorúan konstatálhatjuk: van olyan futballista, akit a jövő évi világbajnokságon nem láthatunk majd.

Igen, jelen helyzetben Cristiano Ronaldóra (Real) és Zlatan Ibrahimovicra (PSG) gondolunk elsősorban. A madridiak portugál labdarúgója a Juventus elleni mérkőzésen góljain túl kiállíttatta még a Juve védelmének vezérét, Giorgio Chiellinit is, onnantól pedig csapatának jóval könnyebb volt.

– A játékvezetői működés mellett nem mehetünk el szó nélkül – fogalmazott az esettel kapcsolatban Antonio Conte, a torinóiak mestere. – A minket sújtó 11-est megelőző szituáció nem érdemelt büntetőt, mi viszont Vidal eseténél nem kaptuk meg a jogosan járó tizenegyest.

No, és akkor a másik extra teljesítményről, hiszen a svéd Ibrahimovic egymaga négyszer köszönt be Brüsszelben az Anderlechtnek, s egyik gólja szebb volt mint a másik. A történetet úgy tehetjük kerekké, hogy a már említett világbajnokság viszonylatában nézzük a következő hónap történéseit: november 15-én és 19-én a portugál és a svéd válogatott feszül egymásnak a pótselejtező keretében. Ronaldo kontra Ibrahimovic – egyikük lemarad a vb-ről, ám BL-beli klubjaik játékát látva ugyanakkor nincs még kizárva a tavaszi „randevújuk".

Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló

A csoport:

Bayer Leverkusen (német)-Sahtar Donyeck (ukrán) 4-0 (1-0)

Manchester United (angol)-Real Sociedad (spanyol) 1-0 (1-0)

B csoport:

Real Madrid (spanyol)-Juventus (olasz) 2-1 (2-1)

Galatasaray (török)-FC Köbenhavn (dán) 3-1 (3-0)

C csoport

Anderlecht (belga) - Paris Saint-Germain (francia) 0-5 (0-3)

Benfica (portugál)-Olimpiakosz (görög) 1-1 (0-1)

D csoport:

Bayern München (német)-Viktoria Plzen (cseh) 5-0 (2-0)

korábban:

CSZKA Moszkva (orosz)-Manchester City (angol) 1-2 (1-2)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!