Ami jó az jó. Vagy mégsem?

2022.12.15. 13:30

Messit méltatta a Real Madrid kiszemeltje, majd törölte a bejegyzést

Nem tetszett a Real Madrid szurkolóinak a brazil csodagyerek, Endrick Twitter-bejegyzése: a klub kiszemeltje kedden Lionel Messit méltatta, miután az argentinok csapatkapitánya remekelt a Horvátország elleni elődöntőben a katari labdarúgó-világbajnokságon. Endricket természetesen megtalálták a madridi szurkolók, mire a tehetség eltávolította a posztot.

NSO.hu

Lionel Messi és Julián Álvarez egyaránt gólt szerzett a keddi elődöntőben (Fotó: AFP)

Endrick akkor fejtette ki rövid véleményét Lionel Messi kapcsán, amikor a hétszeres aranylabdás a horvát védőket alaposan becsapva jegyzett gólpasszt az elődöntő 69. percében.

„Messi teljesen abszurd, mégis mi volt ez?”

A bejegyzést perceken belül elhalmozták a „madridista” kommentek, a szurkolók felháborodásukat fejezték ki a 16 éves támadónak. Endrick a közzététel után nem sokkal, néhány hozzászóló tanácsát megfogadva, törölte a kiírását – persze ebben az esetben is beigazolódott, hogy ami egyszer az internetre kikerül, az meg is marad...

ck gyakorlatilag már a Real Madrid játékosának tekinthető, a jól értesült Fabrizio Romano szerint a felek mindenben megegyeztek egymással. Éppen ezért az ifjú labdarúgónak vigyáznia kell az ilyen megnyilvánulásokkal...
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!