Erdővédő

2011.03.31. 08:06

Arborétumok helyrajzi száma

Fejér megye - A vidékfejlesztési miniszter kijelölte az arborétumok helyrajzi számát. A megyében ez tizenöt helyszínt érint.

S. Töttő Rita

Az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló 2009-es törvény felhatalmazása alapján a földművelésügyi miniszter  2011 március 16-án, rendeletben határozta meg az arborétumok ingatlan-nyilvántartási helyrajzi számát. Fejér megyében ez tizenöt helyszínt érint: az alcsúti arborétumot, a bicskei Batthyány-kastély és  a csákvári Esterházy-kastély parkját, a csókakői Jordán-parkerdőt,  a dégi Festecsics-kastély, a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély és a kálozi Zichy-kastély parkját, a Vörösmarty Emlékmúzeum kertjét Kápolnásnyéken, a lovasberényi Cziráky-kastély, a martonvásári Brunszvik-kastély, a nádasdladányi Nádasdy-kastély, a sárszentmihályi Zichy-kastély, a seregélyesi Zichy-Hadik-kastély, valamint  a soponyai Zichy-kastély parkját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!