Dunaújváros

2017.03.27. 15:23

25 éve: Új adatszolgáltatási mód: információ pénzért

Dunaújváros - Pártot váltott egy helyi képviselő. Kijelölték az árverésre kerülő földeket. Bérfejlesztés a 26-osnál.

Pekarek János

Még a napirendi pontok megtárgyalása előtt kért szót Blaskovics Gábor képviselő, és bejelentette, hogy lemond SZDSZ-tagságáról és a Fidesz-frakcióhoz csatlakozik. Indoklásul arra hivatkozott, hogy a város vezetői csupán néhány cégtől kértek árajánlatot a városi szennyvíztisztító megépítéséhez, ahelyett, hogy nemzetközi pályázatot írtak volna ki. Frakcióülésen ezt szóvá tette, de nem kapott érdemi támogatást.

Kijelölték a helyi termelőszövetkezet földjeiből azokat a területeket, amelyekre majd licitálhatnak a kárpótlásra jogosultak.

Alapbérfejlesztést hajtanak végre a 26-os Építőipari Rt. dolgozói részére. A január elsejétől visszamenőlegesen alkalmazott bérfejlesztésről a közelmúltban állapodtak meg. Ez az első alkalom hosszú ideje, hogy az év elejétől kezdve húsz százalék az alapbérfejlesztés mértéke.

Új adatszolgáltatási gyakorlatot vezettek be a polgármesteri hivatal népesség-nyilvántartó csoportjánál a törvényekkel összhangban: pénzért adják az információt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!