Dunaújváros

2012.11.01. 16:36

Nagyatádra utazik a DPASE gárdája

Dunaújváros - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Dráva csoportjának tizenkettedik fordulójában minden mérkőzést szombaton 13.30 órakor játszanak.

Gróf András

A Dunaújváros PASE együttese ezúttal a Nagyatádi FC otthonában lép pályára. A nagyatádiak az eddigi tizenegy fordulóban ötször nyertek, háromszor döntetlent játszottak és három alkalommal szenvedtek vereséget. A megszerzett tizennyolc ponttal jelenleg a hatodik helyen állnak a bajnoki tabellán. Náluk játszik a csoport legeredményesebb támadója, Nikolic Vukan, aki tizenkét találattal vezeti a góllövőlistát. A dunaújvárosiak a Kaposvár elleni Magyar Kupa diadalt követően megfelelő önbizalommal utazhatnak a bajnoki összecsapásra. A kezdő csapatukból biztosan hiányzik majd David Perovic, akit a legutóbbi bajnokin kiállított a játékvezető.
A forduló további párosítása: Dombóvári FC - Szentlőrinci SE, Komlói Bányász SK - Bonyhád VLC, Balatonlelle SE - BFC Siófok II, Bölcskei SE - PMFC-Matias II, Tolnai VFC - Nagybajomi AC, Híd SC - UFC Szekszárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!