Dunaföldvár

2014.03.25. 20:40

A megyehatáron lévő terület tele van lommal

Baracs - Kibelezett műbőr fotel, tejes zacskók és használt pelenkák sokasága ez a látvány fogadja az utazót, ha Tolnából Fejérbe lép.

Gallai Péter

Dunaföldvár felől, a hatos főúton érkezve a két megye határán, a baracsi emelkedő tetején található egy útcsatlakozás, ami a földekhez vezet. A részben aszfaltozott terület több funkciót is kiszolgál: van, hogy a rendőrség járműve ide állva méri a közlekedők sebességét, de az útkezelők gépei is itt tudnak megfordulni, lévén ez az illetékességi határ.

Azonban van még egy funkció, amire igaz illegálisan, de szemmel láthatóan nagy intenzitással használják a területet szemétlerakásra. A megyébe érkező közlekedőket rögtön ez a kép fogadja, a barna fotel a lombok nélküli fák miatt messziről látszik, közelebb menve pedig a háztartási hulladékok egyre magasodó halma. Úgy látszik, az illegális szemetelőket még a főút közelsége sem zavarja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!