kiegyensúlyozottabb élet

2018.05.09. 06:30

Lejelentkezők kérték

Öregszem. Bár e tény nyilván és joggal nem vált majd ki hatalmas közérdeklődést, de érdemes a dokumentálásra, mivel számos hasznos, új szokás elsajátításával és/vagy a régi szokásmechanizmusok megcsontosodásával párosul.

Szabó Szabolcs

Két bázisadattal szolgálnék, kezdem a fontosabbal: a reggeli szalonnás tükörtojásból márpedig nem engedünk, mert e pofonegyszerű remek elkészítése, majd csöndes elfogyasztása keretet ad a napnak. A másik: 87 és fél százalékban sikerül leválni a mindenféle közösségi oldalakról. A maradék a munka miatt kötelező, de ezen is – hogy stílszerűek legyünk – dolgozom. A jelen nagy világhálós cégmamutok vezetőinek többsége nincs ott a legnagyobb közösségi hálón, mivel belátásuk szerint az élet jobb és kiegyensúlyozottabb lett attól, hogy nem kell végiggörgetni például olyan tartalmakat, hogy a kedves szomszéd macskája immáron kétéves lett. Sőt, az amerikai pszichológusok társasága szerint ötéves kor alatt vétek okoseszközt adni a gyermek kezébe.

Ők tudják, ebből születtek a milliárdok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!