Súlyos baleset után négy hónapja várnak kártérítésre

2011 novemberében az M6-oson egy szembejövő autóval ütközött Judit és párja. A súlyos sérülések ellenére immár négy hónapja várják a sérülés miatti kártérítést. A biztosító csak "levelezget" velük...

Fejér Megyei Hírlap

2011. november 15-én este az M6-oson autózó baracskai lakosú  Kaló Judit és párja csak annyit látott, hogy az előttük haladó kisbusz sofőrje valamiért elrántja a kormányt. Aztán már csak a szembejövő Daewoo két fényszórójának villanását látták a frontális ütközés előtt.   Az M6-osra a forgalommal szemben felhajtó autós tragédiájáról abban az időben az országos sajtó is beszámolt, hiszen a tragikus balesetben életét vesztette a vétkes sofőr, két utasa súlyosan sérült, mint ahogy a már említett Juditék is súlyos sérüléseket szenvedtek. Párjának - akinek a nevét hivatása, beosztása miatt nem írhatjuk le  - olyan súlyosan sérült a jobb bokája, hogy azóta is rehabilitációs kezelésekre jár,  az elmúlt három hetet is kórházban töltötte. Dolgozni azóta sem tud. Judit sérülései  nem voltak ilyen súlyosak, megúszta néhány bordarepedéssel, meg számtalan zúzódással, ám,  mint mondja,  soha nem fogja elfelejteni azt a pillanatot, amikor az autó feléjük száguld.

A teljes cikk ide kattintva olvasható az fmh.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!