Otthonában törtek rá egy nyugdíjasra, megverték és kirabolták

Pákozd - Otthonában rontott rá és rabolt ki két ismeretlen egy 63 éves pákozdi férfit kedden este. A sértett a bűncselekmény során töréses sérülést szenvedett. A két tettest keresik a gárdonyi rendőrök – tájékoztatott szerdán R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

duol.hu

Kedden, február 28-án este nyolc óra előtt nem sokkal két ismeretlen rúgta be a sértett pákozdi házának bejárati ajtaját. Az egyedül bent tartózkodó 63 éves tulajdonost bántalmazták, melynek következtében eltörött a csuklója, de több nyolc napon belül gyógyuló fejsérülést is szenvedett. A két férfi a sértett aznap felvett nyugdíjának egy részével távozott. Rablás miatt indult nyomozás az ügyben.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói a rablással összefüggésben két 30 év körüli, 175, illetve 185 cm magas, vékony testalkatú férfit keresnek. Mindkét elkövető sötét ruhát viselt, arcukat takarták.

A nyomozók széles körű adatgyűjtésbe kezdtek a tettesek mielőbbi azonosítása és kézre kerítése érdekében, ugyanakkor kérik a lakosság segítségét is. Aki bármit tud a bűncselekménnyel kapcsolatban, vagy az elkövetők személyéről,  hívja a 22/355-003-as telefonszámon a rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén. A bejelentő személyét kérésére bizalmasan kezeli a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!