Takarókat kérnek a hajléktalanoknak - Elfogyott a négyszáz darabos készlet

Dunaújváros - A Magyar Mentőszolgálat Alapítványnál hetek óta tart a nagyüzem. Az utcai szolgálat naponta osztja az ételt, a szükséges holmikat az elesetteknek.

MTI

Az alapítvány kríziskocsija naponta, meghatározott útvonalon közlekedik, s megállóit is percre pontosan tartja a város számos pontján. A hajléktalanok is tudják, mikor hová érdemes menniük, ha ételt, forró teát szeretnének. Vagy valamilyen egyéb, a túléléshez szükséges eszközt  például meleg takarót.

Pribil Sándor, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány elnöke az utóbbi miatt kereste meg lapunkat:  Sajnos teljesen kifogytunk a takarókból, a lakosság, a jóérzésű emberek  segítségét szeretnénk kérni. Az utóbbi hetekben négyszáz takarót osztottunk ki az utcán élők között  ez a mennyiség tavaly egész télre elegendő volt, most viszont az esőben teljesen eláztak a kint lévő takarók: újakra lenne szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!