Most a Bocskai út mögötti parkot tisztítjuk meg

Dunaújváros - Csak azért ismételgetjük, mert meggyőződésünk, hogy jó ügyet képviselünk igazi siker volt múlt szombati szemétszedő akciónk. Folytatjuk hát! (Frissítve)

Boda András

Kőkemény oppardonok közepette módosítom kommandónk hétvégi bevetési programját: Lackó édesanyja volt kedves felhívni rá figyelmemet, hogy a szombat e héten munkanap - így hát találkozunk vasárnap délután kettőkor, a Bocskai út mögötti parkban, a Kádár-völgybe vezető lépcsőnél. Aki tud, hozzon magával kesztyűt és egy tekercs  műanyag zsákot, én ismét vállalok egy kis vizet és a poharakat  - jöjjenek, gyertek!


Szemétvadász akciócsoportunk ezúttal a Bocskaira látogat


Csak azért ismételgetjük, mert meggyőződésünk, hogy jó ügyet képviselünk  igazi siker volt múlt szombati szemétszedő akciónk. Folytatjuk hát!

Jóleső érzés volt látni, milyen szép számmal érkeztek a lelkes önkéntesek a Tesco alatti, gyönyörű helyen, de szemét-szempontból (is) tragikus állapotban lévő kistemetőhöz. Végül több mint harmincan - felnőttek-gyerekek vegyest - fogtunk bele a munkába, s alig több mint egy óra alatt rendet csináltunk.

A Dunanett egy nagy konténer biztosításával vállalt részt az akcióban - mi pedig hálából púpozottra pakoltuk nekik. Volt persze, aki bizonyítani kívánta az ősi népi bölcsességet, mely szerint nincs az a megrakott szekér, amire még egy villa széna fel ne férne vasárnap, szinte merő véletlenségből a helyszínen találtunk/értünk tetten  egy polgártársat, aki, korát meghazudtoló frissességgel épp a hatvanadik nagyméretű falazótéglát transzportálta át az autójából, láthatóan örülve az ingyenes tárolónak. Az esetet frissiben lefényképeztük, szó szót követett, végül belátta, nem igazán ez a korrekt megoldás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!