Rács mögött az autógumik réme

Székesfehérvár - Félő, hogy újra ámokfutásba kezd, s kiszúrja az autók gumijait - ez volt az egyik oka, amiért a hét végi abroncsgyilkost egy hónapra előzetesbe helyezték.

S. Töttő Rita

A megyei bíróságon hallgatták meg szerdán azt a hajléktalan férfit, aki múlt hét végén legalább száz autó kerekét szúrta ki - máig ismeretlen okból. A bíróság úgy döntött, hogy nem engedi szabadon a 72 órás előzetesből az 54 éves férfit, a többi közt azért, mert félő, hogy újra elkezdene garázdálkodni az utcán - írja az fmh.hu.
A rendőrségen a férfi  eddig csak az esetek alig negyedét vállalta magára, de már ezek is meghaladják az 1 millió forintos kárt. 
-  Azt kérjük, hogy aki már nem tudja használni a tönkretett gumiabroncsokat, hozza be a rendőrségre, hogy szakértő vizsgálhassa meg. Mindemellett nagyon sokan csak bejelentést tettek, de feljelentést nem. Ezért sem tudtunk több esetet hivatalosan is összefüggésbe hozni a gyanúsítottal, illetve ezért sem tudhatjuk pontosan, mekkora kárt okozott az illető - mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!