Talán már a selejtező járt a lányok fejében

Dunaújváros - Győzelemmel zárta a DF Elco DVCSH együttese az OB I-es női vízilabda-bajnokság alapszakaszának első részét. A BEK-selejtezőre készülő csapat tíz gól különbséggel nyert.

Gróf András

DF Elco - Héraklész I 14-4 (3-0, 3-2, 5-1, 3-1)

Fabó Éva Sportuszoda, 50 néző. Vezette: Győri Attila, Füzesi Zsolt.

DF Elco: Kasó - Keszthelyi (5), Szücs (2), Kovács D., Berta B., Huszka, Poszkoli (4). Csere: Ács, Polák (3), Papalexisz, Benkő T. Edző: Primász Ágnes.

Az őszi szezonban már nem először ült edzőként a dunaújvárosi csapat kispadján Primász Ágnes, aki Mihók Attila vezetőedzőt pótolhatja a nemzetközi mérkőzéseken. Mint köztudott, a tavalyi LEN Kupa döntőjét követő ceremónia elmulasztása miatt kaphat eltiltást a vezetőedző. A nemzetközi szövetségtől ezzel kapcsolatban ugyan még semmilyen hivatalos értesítés nem érkezett, de elképzelhető, hogy a selejtező helyszínén szembesül majd ezzel a ténnyel a klub. Erre a nem várt szituációra készülve meccselt a tavalyi év gólkirálynője.

Az első negyedben Poszkoli kettő és Keszthelyi egy találatával megnyugtató előnyt szereztek a főiskolások. Szoros eredményt hozott viszont a második játékrész. A folytatásban Szücs és Polák gondoskodott arról, hogy ne legyen szoros a szünetbeli eredmény. A fordulás után már egyértelművé vált a két csapat között meglévő tudásbeli különbség. Az összecsapás után a medence partján a csapat tagjai születésnapja alkalmából ajándékkal köszöntötték Keszthelyi Ritát.

Primász Ágnes: - Ez volt a harmadik mérkőzésem a kispadon. Az elmúlt két találkozón megkönnyítették a dolgomat a lányok, hiszen a gyengébb ellenfelek ellen is komolyan vették a játékot. Ezen a meccsen voltak hibák, de talán már a jövő heti BEK-selejtező járt a fejekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!