Horoszkóp - szerda

A Bikák kedvező munkalehetőségre bukkanhat. Gondoljon alaposan át mindent mozzanatot. Tisztában kell lennie azzal, hogy mennyit bír. Nem utolsó sorban a családjára is tekintettel kell lennie...

Dunaújvárosi Hírlap

Kos  (március 21-április 20.) Nincs az a probléma, amit most könnyedén meg ne oldana. A munkahelyén és az otthonában egyaránt felelősséggel teszi a dolgait. Házimunkával tölti az estéit. Ne legyen ennyire munkamániás!

Bika  (április 21-május 20.) Kedvező munkalehetőségre bukkanhat. Gondoljon alaposan át mindent mozzanatot. Tisztában kell lennie azzal, hogy mennyit bír. Nem utolsó sorban a családjára is tekintettel kell lennie.

Ikrek  (május 21-június 21.) Ne szórja a pénzét! A csillagok szerint jobban kellene takarékoskodnia. Túl sok időt szán az élvezetekre. Szakmai téren se jut előbbre, ha nem mélyed el kellőképpen a feladataiban.

Rák  (június 22-július22.) Ön alapvetően szerelmes természetű, mindent megtesz azért, hogy ne maradjon hosszabb ideig magányos. Ha vannak megoldatlan lelki problémái, még a héten rendeznie kellene őket. 

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Az Uránusz jelzése szerint valamivel meg kell küzdenie a napokban. Az az igazság, hogy néha felelőtlen. Most is lehet, hogy önmagának ártott. Tanulhatna a baklövésekből.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Kulturálódással, nemes, emelkedett hangulatú beszélgetéssel, jó könyvek, filmek társaságában telhet az estéje. Ezek azok a programok, amelyek most leginkább a kedvére vannak.

Mérleg  (szeptember24-október 23.) Amikor sok program jön össze, az a baj, amikor meg semmi, akkor az unalomtól szenved. Pedig bele kell törődnie az utóbbiba. Ráfér már önre egy nyugalmas, pihentető hétvége.

Skorpió  (október 24-november 22.) Egy jó kis társas összejövetel mellett még a kedvesével is lesz ideje szép órákat tölteni. A jelek szerint kellemes estének néz elébe. Meg is érdemli. Eleget dolgozott mostanában.

Nyilas  (november23-december 21.) A Hold az ön csillagjegyében tartózkodik, nyugalmat, harmóniát hozva a hét utolsó napjaiba. Most pihenhet, de dolgozhat is, élhet társas életet, vagy maradhat otthon is. Ahogy kedve tartja.

Bak  (december 22-január 20.) Eljött a különleges tervek megvalósításának ideje. Ha valami nagy dologba akar belevágni, akkor az alapokat most kell leraknia. Ha mindent jól megtervezett, nem kell tartania a kudarctól.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Önnek most könnyebben sikerülnek a dolgai, mint másoknak. Kevesebb erőfeszítéssel többet elér, mint a társai. Ne legyen önző, nyújtson segítő kezet annak, aki lemaradt.

Halak  (február 21-március 20.) Ha semmi kedvet nem érez a ügyködésre, ne erőltesse! Nem kell mindig megfelelni az elvárásoknak. Ha úgy érzi, hogy pihennie kell, hát pihenjen. Majd bepótolja, amit elmulasztott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!