Mobiltelefont és pc játékot akart lopni egy hajléktalan, egy csaló ismét százezrekkel gazdagodott

DH - Egy áruház biztonsági őrei fogták el egy bolti tolvajt pénteken Dunaújvárosban, miután lebuktatta a kamera. Nincs vége az átveréseknek sem: újabb gyanútlan áldozatot loptak meg saját lakásában.

duol.hu

A tettes magához vett egy mobiltelefont és egy pc játékot az áruház műszaki osztályán, majd a barkács osztályról magával vitt csavarhúzóval és fogóval a termékekről az áruvédőt levette, és ruházatába rejtette. A cselekménysort az operátor a kamerán észlelte és bejelentést tett, így a helyszínen tetten érték a 23 éves hajléktalan férfit, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki.

Trükkös csaló járt egy Dózsa György úti első emeleti lakástulajdonosnál. Az ismeretlen nő a Máltai Szeretetszolgálattól érkezőnek mondta magát, és pénzt, 15.000 forintot vitt a lakásban élő nőnek. Aláírattatott vele egy A/4-es papírt, majd távozott. Távozását követően vették észre, hogy eltűnt a tulajdonos szekrényen lévő táskájából a több százezer forint megtakarított pénze. A csaló nő 40 év körüli, festett szőke hajú, mély hangú, barna szemű, elkövetéskor farmernadrágot és fekete pólót viselt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, R. Szabó Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!