Gáz, hogy nem volt gáz

Dunaújváros - A város több pontján szünetelt átmenetileg a gázszolgáltatás csütörtökön. Akadt, aki bográcsozott.

Szigeti Sándor



A gázszolgáltató egyik korábbi csőcseréjének  helyszíne. Csütörtökön egy több elágazásos résznél dolgoztak
Fotó: Vohlmann György


Szerencsésnek mondhatta magát, akinek volt otthon tartalékpalackja, ugyanis csütörtökön Dunaújváros több pontján is szünetelt átmenetileg a vezetékesgáz-szolgáltatás. 

Az E.ON ugyan előzetes tájékoztatást adott a szünetről (például lapunkban is hirdetett),  ám a leállás híre nem jutott el mindenkihez:

Próbáltam felhívni a 40-es ügyfélszolgálati számot, de senki nem vette fel a kagylót. Reggel hat óta nincs gáz, most negyed kettő van, és nincs semmilyen információnk. Az ebédet az udvaron, bográcsban főztem meg, de mit csinálnak azok, akiknek nincs ilyen  lehetőségük? - kérdezte egy felháborodott olvasónk.

Az E.ON Dunaújváros külterületén, Baracson, Nagyvenyimen, Előszálláson, Mezőfalván, Daruszentmiklóson és Nagykarácsonyban hirdette meg a szünetet rekonstrukciós munkák miatt.   A vezetékek  karbantartása, fejlesztése társaságunk számára folyamatos feladatot jelent, kérjük ügyfeleink megértését. A jogszabályi előírásoknak megfelelően tájékoztattuk a lakosságot  állt az E.ON közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!