Bulvár

2015.09.14. 16:10

A világ legértelmetlenebb világrekordjára készül ez az ember

Ismerjenek meg egy furcsa férfit: 24 éves, indiai, Bhanu Prakashnak hívják.

Azért írnak róla az újságok, mert munkáját feladva (kutatóasszisztens volt egy kórházban) minden idejét a hobbijának szenteli: szelfizik. Feltett szándéka, hogy megdönti az egy óra alatt készített önfotók rekordját.

Mint a brit Metro írja, a világcsúcstartó pillanatnyilag Patrick Peterson amerikaifutballista (Arizona Cardinals), 1449 képpel. Prakash saját bevallása szerint csinált már 1700-as órát is, de 18-ára szeretné hozni az 1800-as szintet. Kezére és csuklójára edz, nehogy ne jöjjön össze.

Fotó: facebook.com

Elmondása szerint látta, ahogy Dwayne „The Rock” Johnson 105 szelfit készített három perc alatt, ez sarkallta arra, hogy maga is megpróbálkozzon ezzel. Reméljük, hogy a jövőben csak értelmesebb céljai lesznek, a magunk részéről szeretettel ajánlunk egy kis lóbalzsamot a csuklójára. A fiatalemberről itt tekinthet meg további képeket, ha ön is szeretné pazarolni az idejét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!