Bulivan

2010.07.14. 12:15

Eminem vezeti a Billboard listát

Recovery című vadonatúj lemezével a világ egyik legismertebb rapper-e, a pályafutása során több, mint nyolcvanmillió eladott lemezzel büszkélkedő Eminem vezeti a Billboard listát. A világhírű előadó új albuma emellett Nagy Britanniában is az első helyen végzett.

Gyuricza Ferenc

Eminem-nek szüksége is volt erre a sikerre, hiszen a tavalyi Relapse című album megjelenése előtt öt évet hagyott ki. Azóta viszont újra töretlenül halad előre, a Dr. Dre-vel közösen készített Relapse - amelyből hárommillió példány fogyott el világszerte - tavaly év végén extra változatban is napvilágot látott, míg idén júliusban Recovery címmel új albumot jelentetett meg, amelyen Rihanna, Pink, Lil Wayne és Kobe is vendégszerepel.

A Recovery az amerikai és brit listavezető pozíciója mellett ugyancsak első lett Ausztriában, míg Németországban a második helyet érte el. Az album első kislemeze, a Not Afraid szintén első lett a Billboard listán, illetve Kanadában.

Címkék#eminem#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!