Bulivan

2010.05.19. 13:56

Fizikai formátumban is kapható Péterfy Bori új kislemeze

Digitálisan már hetek óta elérhető Péterfy Bori és a Love Band legújabb kislemeze, a Szembogár. A dal videoklipje - melyet Merényi Dávid, az énekes-színésznő férje rendezett - az együttes harmadik születésnapján, április 29-én debütált.

Gyuricza Ferenc

A klip valóságos eseményt, a budapesti Gödör Klub nagytermében megrendezett koncertet örökítette meg, s a kisfilm tele van a valóságtól elrugaszkodott apróságokkal, ezért a végeredmény egyáltalán nem olyan, mint egy hagyományos koncertvideo. A fotósként induló Merényi Dávid ezúttal is fényképezőgépekkel forgatta le a filmet, az operatőrök - Szőke Dániel és Nagy Bálint - pedig egy öt digitális fényképezőből álló állványról fotózták végig a koncertet és a beállást.

A most megjelent maxi-CD nemcsak a dal eredeti változatát tartalmazza, de olyan feldolgozásokat is, amelyeket Péterfy Bori és együttese által felkért baráti zenekarok készítettek. A kislemezen a Magashegyi Underground, a Kistehén, a Vasárnapi Gyerekek, Hó Márton és a Jégkorszak, a Bohemian Betyars feldolgozásai mellett a Hiperkarma vezetőjeként ismert Bérczesi Róbert új formációja, a Biorobot is közreműködött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!