Bulivan

2010.05.05. 08:38

A Viva Comet 2010 jelöltjei

Tizedik alkalommal rendezi meg a Viva televízió a hagyományos díjkiosztó gáláját. Az idei Comet rendezvényére június 17-én kerül sor Budapesten, a Syma Csarnokban. A korábbi évek hagyományainak megfelelően ezúttal is öt kategóriában hirdetnek nyertest.

Gyuricza Ferenc

A legjobb férfi előadó címért ez évben Ákos, Fekete Dávid, Király Viktor, L.L. Junior, valamint SP száll ringbe. A legjobb női előadónak Barbee-t, Bartók Esztert, Hient, Lolát és Noémi Virágot jelölték. A legjobb új előadó kategóriában Adri, a BNF, az InterYou, a Mon Cheri, valamint a Stereo 2.0 esélyes a díj elnyerésére, míg a legjobb együttest az Anti Fitness Club, a BNF, az IdiotSide, a Josh és Jutta formáció, valamint a Unique közül választják ki. Az ötödik díjat a legjobb videoklipért adják át, erre Hien Túl szép, Noémi Virág Melletted ébredek, SP Kép maradsz, a Symbien feat. Lola formáció Callin’, illetve Zséda Ajtók mögött című dalához forgatott kisfilm az esélyes.

Az idén 10 éves díjátadóra rengeteg meglepetéssel és különleges produkcióval készülnek a szervezők. A gála sztárvendége a német Cascada lesz, amelynek Evacuate The Dancefloor című slágere több országban is listavezető volt. A jubileumi esemény tiszteletére Rakonczai Viktor Ha zene szól címmel külön dalt is írt, amit tíz korábbi Comet győztes ad elő a gálán.

Címkék#viva#comet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!