Belföld

2014.09.26. 08:47

Házalapba betonozta volna három adósát egy budapesti férfi

Épülő családi ház alapjába betonozta volna három haragosát egy budapesti férfi - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján pénteken.

A tájékoztatás szerint a 71 éves gyanúsított szeptemberben megbízást adott az élettársánál építési vállalkozóként dolgozó férfinak arra, hogy rabolja el haragosait.

A vállalkozónak egy csepeli címre, majd onnan a főváros XXII. kerületében épülő családi házába kellett volna szállítania a két nőt és a férfit, hogy ott holttestüket a nappali szoba alá betonozzák.

A 71 éves férfi minden apró részletre kiterjedő tervet vázolt fel a vállalkozónak, aki először azt hitte, munkaadója viccel. Ám amikor meggyőződött arról, hogy a gyanúsított komolyan beszél, értesítette a rendőrséget.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai ezt követően elfogták a gyilkosságokat kitervelő férfit, és emberölés előkészületének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását - közölte a BRFK.

Címkék#beton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!