Belföld

2013.08.16. 08:05

Halálos baleset történt a 4623-as úton Szentkirály és Tiszakécske között

Szentkirály, Tiszakécske - Egy ember meghalt és egy másik megsérült abban a balesetben, amely kora reggel történt a 4623-as úton, Szentkirály és Tiszakécske között - tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője péntek reggel

MTI

Hürkecz Zoltán tájékoztatása szerint a 4623-as számú út 8-as és 9-es kilométerszelvénye között, eddig tisztázatlan okból történt baleset során egy személyautó kisodródott a kanyarban és árokba borult.

Rendőr helyszínel a 4623-as úton Szentkirály és Tiszakécske között, ahol egy személyautó kisodródott a kanyarban és árokba borult 2013. augusztus 16-án. A gépkocsiban utazók egyike a helyszínen életét vesztette. A jármű másik utasa ugyancsak megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. MTI Fotó: Donka Ferenc

A gépkocsiban utazók egyike a helyszínen életét vesztette. A jármű másik utasa ugyancsak megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították - tette hozzá az őrmester.

Az érintett útszakaszt a baleset jelenleg is tartó helyszínelésének idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták.


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!