Belföld

2013.01.08. 17:24

Fotók: Holttestet találtak egy kiégett autóban Százhalombattán

Százhalombatta, Érd - Érd és Százhalombatta között, egy gyümölcsösben égett ki kedden az az autó, amelynek jobb első ülésén egy elszenesedett holttestet találtak - egészítette ki a korábbi rendőrségi információkat a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Spitz Alexandra elmondta, hogy mire a rendőrség riasztására az érdi tűzoltók a helyszínre értek, a jármű már szinte teljesen kiégett. A katasztrófavédelem bevilágítja a környéket, hogy lefolytathassák a tűzvizsgálatot, amely jelenleg is tart - tette hozzá a szóvivő.

 

Tűzoltók és rendőrök dolgoznak egy kiégett személyautó mellett egy gyümölcsösben Érd és Százhalombatta között 2013. január 8-án. Az autó jobb első ülésén egy elszenesedett holttestet találtak. MTI Fotó: Lakatos Péter

 

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban azt közölte az MTI-vel, hogy állampolgári bejelentés alapján délután szereztek tudomást a Százhalombatta külterületén égő autóról.

A tűz keletkezésének okát, illetve a haláleset körülményeit szakértők bevonásával az Érdi Rendőrkapitányság is vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!