Röplabda

2024.04.15. 14:34

Továbbra is pont nélkül, csupán a DKSE harcosságát lehetett dicsérni

A röplabda NB I Extraliga a 9-12. helyért folyó rájátszás ötödik fordulójában a sereghajtó Dunaújvárosi KSE együttese vasárnap az előtte álló TFSE vendégeként lépett pályára.

Gróf András

Farkas Lászlóék a rájátszásban újabb vereséget szenvedtek

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

TFSE – Dunaújvárosi KSE 3:0 (13, 20, 15)

TFSE: Quintz, Tóth M., Merkler, Winter, Tóth K., Gebhardt N., Laczi D. (liberó). Csere: Horváth B., Mihucz, Németh M., Knobloch, Tepszis (liberó), Balázs B., Fenyő. Vezetőedző: Nagy Gergely.

Dunaújvárosi KSE: Németh Z., Peredi, Gőczi, Kisházi, Vadász, Farkas L., Kuti M. (liberó). Csere: Herceg, Papp T., Makó, Juhász B. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A dunaújvárosi fiatalok csupán a második szettben tudták megnehezíteni az egyetemisták dolgát. Az első és a harmadik játszmában egyértelműen a hazai együttes akarata érvényesült, így a végeredmény egy pillanatig sem volt kétséges.

Nagy Gergely, a fővárosiak szakvezetője: – Gratulálok a srácoknak! Örülök, hogy győzelemmel búcsúztattuk a hazai pályát. Ez fontos volt és már a jövő évnek szólt. Még van egy nagyon fontos feladatunk ebben az évben. Dolgozunk keményen tovább!

Tomanóczy Tibor így értékelte ezt a találkozójukat: – Vasárnap délelőtt a Dunaújvárosban tartott edzőképzés keretében bemutatón szerepelt a játékosaink többsége. Ezt követően a bajnoki mérkőzésen már fáradtak voltak a srácok, ami rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Csupán a harcossággal lehettem elégedett. 

Az alsóházi rájátszás jelenlegi állása: 1. MEAFC-Peka Bau 12 pont, 2. Vidux-Szegedi RSE 9 pont, 3. TFSE 9 pont, 4. Dunaújvárosi KSE 0 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában