Pénziránytű Alapítvány

2024.04.29. 18:00

Az ország tíz bázisiskolája között szerepel ismét a Rudas

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas közgazdasági Technikum újabb három évre nyerte el a Pénziránytű Bázisiskola címet, és az ezzel járó támogatást.

Molnár Emese

Rudas iskola

Mint arról a középiskola beszámolt, a Bázisiskolai Programban a 2024/2025. tanévtől kezdődően összesen tíz iskola vehet részt az országból, a Pénziránytű Alapítvány döntése értelmében. A bázisiskolában egy lelkes tanári csapat dolgozik azon, hogy ingyenes, pénzügyi tudatosságot fejlesztő foglalkozásokat valósítsanak meg az általános és középiskolás diákok számára. A mindennapi tudatos pénzkezelési ismeretek elsajátításához egy jól felszerelt, úgynevezett Pénzügyi Tudás Otthona tanteremben biztosítják a megfelelő körülményeket. A játékos foglalkozásokra bejelentkezés alapján várják az osztályokat, csoportokat. Évente egy alkalommal ingyenes akkreditált képzési lehetőséget biztosítanak a pedagógusoknak is, hogy olyan ismeretekkel gazdagodjanak pályájuk során, amelyet diákjaik képzésére fordíthatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában