Gombos István befejezi

2024.04.18. 16:49

Nehéz, de racionális döntést kellett meghoznia

Nehéz, de racionális döntést kellett meghoznia Gombos István önkormányzati képviselőnek: nagyon sokan biztatták a folytatásra, ringbe is szállt volna a júniusi választáson szeretett körzete és annak városrészei méltó képviseletéért, azonban mérlegelve egészségügyi állapotát, végül úgy határozott, mégsem indul a mandátum megszerzéséért.

Molnár Emese

Gombos István

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Mint azt a dunaújvárosi választópolgároknak címzett nyílt levelében leírta, ettől függetlenül továbbra is szívügyének érzi a dunaújvárosi polgárok életminőségének javítását. Éppen ezért arra biztatja támogatóit, szimpatizánsait és minden szavazópolgárt, hogy vegyenek részt a június 9-i voksoláson, és ott szavazzanak Mészáros Lászlóra, az 1-es számú választókerület Fidesz-KDNP-s jelöltjére, települési szinten pedig Magyar András polgármesterjelöltre, hiszen csak így van esély arra, hogy Dunaújváros ne a hanyatlás, hanem a fejlődés irányába folytassa a pályáját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában