100 millió érkezik

2024.04.16. 20:00

Kulcs fejlődésének új lépései

A Fejér Vármegyei Közgyűlés támogatásának köszönhetően folytatódhatnak a fejlesztések Kulcson. Így például a sportkoncepció megvalósítása a sportpályán, de az ívóvíz-hálózat bővítésére a kulcsi Kotlán utcában is a fejlesztési stratégia részelemei lesznek.

Török Tímea

2024.04.16. Támogatói aláírás Kulcs Fotón: Dr Molnár Krisztián a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és Jobb Gyula polgármester

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A vármegyei közgyűlés a közelmúltban döntött a támogatások odaítéléséről. 2024.április 16-án, kedden délelőtt pedig dr. Molnár Krisztián, a közgyűlés elnöke személyesen látogatott el a településre Jobb Gyula polgármesterhez, hogy aláírják a támogatásokról szóló okiratokat.

Kulcs ezúttal 100 millió forintot kapott. Jobb Gyula elsőként köszönetét fejezte ki a vármegyei közgyűlésnek, dr. Molnár Krisztián elnöknek és dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselőnek, és elmondta, nagyon nagy szüksége van a településnek a forrásra a töretlen fejlődéhez. Hiszen a támogatásból mint egy 50 millió forint működési költségek fedezésére fog szolgálni, mint például a szennyvízelszállítás költségeinek lakosság felé végzett kompenzációja. De olyan fejlesztési célok is megvalósulhatnak, mint a sportpálya fejlesztés, az ivóvízhálózat bővítése a Kotlán Sándor utca térségében és a település önállóvá válásának 30 éves évfordulója alkalmából tervezett ünnepi események méltó megünneplése. 

Dr. Molnár Krisztián Kulcson kifejtette, hogy a közgyűlés azért tudta támogatni a települést, mert olyan célokat fogalmazott meg a kulcsi vezetés, Jobb Gyulával az élen, amelyek a helyi lakosság igényeit szolgálja. Mint ahogy évről évre látható a település fejlődésén, hogy átgondolt fejlesztési tervek mentén haladnak lépésről lépésre előre. Ezért támogatásáról biztosította Kulcsot és Jobb Gyula polgármestert is az elkövetkező önkormányzati választásokon és erre kérte a település lakóit is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában