Kulcs

2024.04.07. 08:00

Beiratkozás a vidéki óvodákba

Kulcs Községi Önkormányzat az általa fenntartott Kulcsi Százholdas Pagony Óvoda és Bölcsődében a beiratkozás időpontját a 2024/2025-ös nevelési évre 2024. április 22., 23., 24., 25., 8 órától 15 óráig határozta meg.

Török Tímea

Illusztráció.

Fotó: MW

A kulcsi óvodába szükséges felvételi jelentkezési lapokat online, vagy személyesen papíralapon lehet benyújtani. A beiratkozáshoz, vagy éppen a kötelező óvodai nevelésben való részvétel alóli felmentéshez szükséges dokumentumok letölthetőek a község és az intézmény honlapjáról is, de az intézménnyel kapcsolatos hasznos tudnivalók és egyéb információk is elérhetőek online is. 

Az óvoda vezetője azt kéri a szülőktől, hogy a szükséges dokumentumokat, és okmányokat a beiratkozásra hozzák magukkal. Így szükség lesz az óvodai-, illetve bölcsődei jelentkezési lapra a gyermek születési anyakönyvi kivonatára, a szülő és gyermek személyi igazolványa, a szülő és gyermek lakcímkártyájára, a gyermek TB kártyájára, a szülői felügyeletről szóló nyilatkozatra.

Jelentkezni lehet két módon. Online a jelentkezés esetén a kulcs.eu honlapról letölthetik, és kitöltve, aláírva pedig az [email protected] vagy [email protected] címre küldhetik vissza. Papíralapon a kitöltött, aláírt jelentkezési lapokat személyesen leadhatnak a Kulcsi Százholdas Pagony Óvoda és Bölcsődében.

Amennyiben nincs lehetőségük letölteni a jelentkezési lapokat vagy a szülői felügyeletről szóló nyilatkozatot, szívesen segít az intézmény. Munkanapokon reggel 8 óra és délután 15 óra között személyesen is kérhetik a nyomtatványokat.

 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában