Hirdetés

2024.04.21. 11:00

Vegyen felújított házat Ercsiben, a rezsi sem kerül sokba!

Duol.hu

A felújított, 50-es téglákból épült ingatlan tágas, világos, élhető terekkel rendelkezik. Teljesen alápincézett, itt van a garázs is. A nappaliból közvetlen kijárás van a fedett, hangulatos teraszra, és a kertbe. A ház számtalan lehetőséget rejt magában, alkalmas összeköltözőknek, nagycsaládosoknak, ha vállalkozna, akár apartmanháznak is tökéletes.

Felújított családi ház alacsony rezsivel!

Megvételre kínálok Budapest vonzáskörzetében, Ercsi központi, mégis csendes, zöldövezeti részén egy 160m2-es, három szintes családi házat 626m2-es összközműves, rendezett telken.

A ház 1990-ben épült 50-es!!!! téglából, így nagyon jól hőszigetelt, alacsony fenntarthatóságú.

Az ingatlan tágas, világos, élhető nagy terekkel rendelkezik.

Fotó: ingatlanbazár

Az alsó szinten található egy nagy, világos konyha, konyhaszigettel és étkezővel, kamra, wc, fürdő zuhanykabinnal, lejáró a garázsba, egy tágas nappali, kijárattal a fedett, hangulatos teraszra, onnan pedig a hangulatos kertbe.

Fotó: ingatlanbazár

Az emeleten három tágas szoba, külön wc, kádas fürdőszoba és egy közlekedő található.

Fotó: ingatlanbazár

A teljes ház alápincézett, itt található egy garázs, ami két autónak is helyet ad, - tároló és kazánház.

A ház 2019-ben teljes felújításon esett át. Új műanyag nyílászárók lettek beépítve, redőnnyel, szúnyoghálóval. Teljes gépészeti felújítás történt, melynek keretében a villany hálózat, kapcsolók, vízvezetékek, födém korszerűsítés, gáz cirkó, vegyes tüzelésű kazán, gáz bojler került cserére.

2021-ben a felső szint került felújításra, ahol a szobák laminált padlót, a közlekedő, fürdő, wc pedig új járólapot kapott. Új beltéri ajtók lettek beépítve. A teljes mennyezet új szigetelést kapott.

A ház fűtéséről egy új gáz cirkó gondoskodik, padlófűtéssel és radiátorokkal. Kialakításra került egy modern, vegyes tüzelésű kazán is, így bármikor át lehet váltani a gáz fűtésről fa fűtésre!

Fotó: ingatlanbazár

A meleg vizet egy új bojler biztosítja.

A ház számtalan lehetőséget rejt magában, alkalmas összeköltözőknek, nagy családosoknak, vagy akár munkás szállónak is használható.

Az M6 autópálya közelsége lehetővé teszi a bejárást Budapestre, de vonattal és busszal is könnyen elérhető a főváros vagy akár Százhalombatta, Dunaújváros.

A városban számos bevásárlási lehetőség, Spaar, posta, egészségház, kormányhivatal található.”

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában