Dunaújváros

2022.06.04. 18:00

Családias gyermekünnep a Csillagvirág tagóvodában

Körmendi Erzsébet

Fotó: Zsedrovits Eniko

A Dunaújvárosi Óvoda Csillagvirág tagóvodája gyermekhéttel kedveskedett minden évben ilyentájt a gyerkőcöknek. A pandémia alatt ezt nem tehette meg, így a mostani különös értékkel bír az intézmény életében. A csillagvirágos gyermekhét kirándulással kezdődött a nagycsoportosoknak, akik Solt­révbérpusztára látogattak el. A kedd a táncház napja volt, a szerda pedig a nagy játéké, amikor kedvükre kézműveskedhettek az óvodások. 

Játékkal és mókázással telt az egész délelőtt Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Csütörtökön az óvónők által előadott színdarabnak örülhettek, tegnap pedig nagy családi programmal zárult a sorozat: anyukák, apukák, nagyszülők, testvérek, régebbi óvodások érkeztek már délelőtt, hogy közösen töltsenek el néhány órát. Rendőrautó és tűzoltóautó is érkezett a helyszínre a gyerekek legnagyobb örömére. Hasonlóan nagy sikert aratott ebéd előtt a Répa-retek-mogyoró társulat zenés-táncos előadása. Azután az ebéd sem volt szokványos, hiszen ezúttal hot dogot lakmározhattak a csillagvirágosok, ami mindenkinek nagyon ízlett. Sőt, a gyerekek kedvencét, a fagyizást is beiktatták a programba az óvodapedagógusok. Délután a FalkaLand kutyaiskola bemutatója jelentett nagy örömet gyermeknek és felnőttnek egyaránt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában