Bulvár-celeb

2024.05.03. 17:06

Elhunyt a hajléktalanból lett lottónyertes, Andraschek László

Hiába reménykedett a hosszú életben: a lottónyeremény miatt híressé lett férfit néhány hét alatt legyőzte a rák.

Forrás: kisalfold.hu

Andraschek László történetét végigkövette a Kisalföld és a portál számolt be először arról is, hogy hatalmas összeget nyert. László ország-világ előtt vállalta 630 milliós nyereményét, melyből tíz házat vásároltak, közülük négyet kiadtak, a többiben ők és családtagjaik laktak - írja a kisalföld.hu.

Aztán 2015-ben már arról adott hírt a vármegyei hírportál , hogy ismét alkoholproblémákkal küzd, ezért egy rehabilitációs otthonban kezelik. Anikó, a felesége elismerte, hogy a férjének a nyeremény után egészségügyi problémái adódtak. Az sem tett jót neki, hogy közben a brókercsődön negyvenmillió forintot bukott.

Több vállalkozásba is belevágtak, de egyikkel sem volt szerencséjük, az elmúlt években pedig a házaspár egészsége is veszélybe került. Különös életút jutott Andraschek Lászlónak. Volt lent és fent, élt szegényen és gazdagon. Utolsó útjára szűk körben kísérték a nádorvárosi köztemetőben, Győrben.

A lottónyertes életútjáról szóló teljes cikket, ide kattintva lehet elolvasni.

A Bors azt írja, hogy daganatos betegségben hunyt el Andraschek László. A rákja kiújult, és alig egy hónap alatt elvitte. A férfi a halála előtt, mintegy utolsó kívánságaként megígértette a nejével, hogy vigyázni fog magára, és a vesetranszplantációt is vállalja. Az asszony így most donorra vár.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában